søndag den 1. februar 2015

Mad

Jeg vil forsøge at dokumentere mit bulk/cut forløb på denne side. Jeg gider ikke at tælle alle kalorier, men kun det, som jeg anser som væsentlige. Altså orker jeg ikke at tælle hvor mange kalorier der er i mine salater med mindre jeg bruger meget frugt. Det kan ikke betale sig i min optik.

Min vægt er blevet stabil og jeg har mere energi til træning, da jeg typisk husker at spise nogle kulhydrater omkring to timer før træning.

Update: Jeg har været meget forkølet et par dage med hvor jeg havde noget der ligner bihulebetændelse. Der gik lidt ged i madplanen, da jeg ikke orkede at spise "rigtig" mad, men nøjes med købe virkelig dårlig fastfood. Det var mere klamt end min forkølelse. Det gør jeg nok ikke igen lige foreløbigt.

11-02-2015 Aftensmad, 380 kcal

Grøn salat med muslinger og sojabønner.

110 g Sojabønner (155 kcal)
120 g Muslinger (123 kcal)
1 skive rugbrød (101 kcal)
Grøn salat

Det var overhovedet ikke nok mad .. jeg elsker bare have den slags problemer. At jeg ikke spiser nok. Det er nemt nok at løse i modsætning til problemet med at spise for meget.

10-02-2015 Aftensmad, omkring 923 kcal

200 g Stegt kylling (263 kcal)
250 g Ciabatta med solrørret tomat (660 kcal)

Jeg skal fandeme spise de dage hvor jeg bruger over 1000 kcal på motion.

09-02-2015 Aftensmad, omkring 416 kcal

Jeg havde ingen appetit og derfor spiste blot noget
  • 2 dl skyr (140 kcal)
  • ~50 g rosiner (154 kcal)
  • ~20 g mandler (123 kcal)
Jeg brugte 839 kcal på at træne (x-fit) i 45 minutter. Det er ret koncentreret. 
Jeg havde forholdsvis stor kalorieunderskud og det er netop hvad jeg skal passe på med.

Jeg havde ifølge mine beregninger et kalorieunderskud på omkring 1500 kcal. Det er uacceptabelt og det er en af grundene til, at jeg er begyndt at notere min mad her. Jeg har stadigvæk lidt fedt på maven og jeg tager ikke skade af, at jeg ikke lige får mad en enkelt dag, men det må ikke ske flere dage i træk.

(05/06..08)-02-2015 Syg

Jeg var syg og var hverken til træning eller passede ret meget på hvad jeg spiste. Der var dog kun en enkelt dag hvor jeg spise sådan for alvor usundt.

 05-02-2015 Aftensmad, omkring 416 Kcal

Blandet grøn salat med 
  • 140 g muslinger (123 kcal), 
  • 100 g sojabønner (141 kcal)
  • 3% hvidløgs-dressing.
Jeg var til spinning (tm) hvor jeg brugte 664 kcal ifølge pulsmåler. Det er altså ret relevant at vide fordi det giver mig en ide om hvor meget jeg burde spise den dag for at ikke ryge over i underskud.

 04-02-2015 Aftensmad, omkring 167 Kcal

En tallerken broccoli suppe.. dog med nogle sorte bønner, da jeg manglede energi. Udseende er det dog ikke noget særligt.

Det kan ikke blive mere simpelt.

03-02-2015 Aftensmad, omkring 454 Kcal

  • 200 g stegt rødspættefillet, rester (172 kcal).
  • 200 g Edamame sojabønner (172 kcal)
  • lidt smør

02-02-2015 Aftensmad, omkring 403 Kcal

  • 200 g stegt rødspættefillet (172 kcal).
  • 100 g Edamame sojabønner (141 kcal)
  • 300 g haricots (90 kcal). 

01-02-2015 Aftensmad, omkring 500 kcal

  • 200 g svinekød marineret i grøn pesto og rosmarin (351 kcal).
  • 300 g haricots (90 kcal). 
  • Tilfældig grov salat af hvad jeg havde i køleskabet (iceberg salat, gulerod, agurk uden skind, tomat uden skind, blodappelsin, lidt peberrod, 3% dressing) (appelsin 61 kcal)
Det er meget mad. Kødet er det, som indeholder flest kalorier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar